Je travaille dans...

Continuer

Votre contenu est adapté en fonction de votre type d'entreprise

Le libre choix : piqûre de rappel

Ménager des pauses-thé tout au long de la journée : voilà un excellent moyen d’inviter vos collaborateurs à lever le pied et à se détendre quelques instants. Lors de ces pauses, encouragez vos collègues à parler d’autre chose que de travail. Prenez les choses en main et faites savoir à vos travailleurs que vous avez conscience de l’importance de l’équilibre entre vie professionnelle et vie privée. Pour ce faire, partagez la vidéo ci-dessous. En mettant en avant le libre choix, vous stimulerez assurément les conversations au bureau.

Groene thee

Groene thee

Groene thee is een lichte thee die door zijn anti-oxidanten veel voordelen bied voor de gezondheid. Groene thee heeft een verfrissende smaak en is daarom goed om de smaak te neutraliseren en om de spijsvertering te bevorderen.

Ontdek onze groene thee varianten.

Infusies

Infusies

Hoewel infusies vaak als thee worden beschouwd zijn ze eigenlijk niet gemaakt van thee blaadjes. Ze zijn gemaakt van verschillende typen kruiden, fruit en bloemen waardoor ze een complexe smaak kunnen hebben.

Ontdek onze infusies

Zwarte thee

Zwarte thee

Zwarte thee is gemaakt van volledig geoxideerde thee blaadjes. Na het oxidatie proces worden de blaadjes gedroogd om te voorkomen dat de eigenschappen nog verder veranderen. Dit resulteert in een sterke thee met een vol smaak profiel.

Ontdek onze zwarte  thee varianten 

Ontdek de favoriete thee op het werk, Lipton Professioneel Green Tea Mint. Het is niet alleen een goede herpak-mij-weer drankje na de lunch, maar het verfrist ook je adem door de mint smaak.