Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Je omzet boosten en je gerechten meerwaarde geven? Klanten geven graag méér uit voor lokale kwaliteitsproducten met een verhaal.

  • Vermeld de herkomst en de unieke kenmerken van jouw asperges.
  • Zet bijvoorbeeld ‘Witte asperges uit volle kempengrond’ op je kaart in plaats van ‘asperges’ en vertel je verhaal aan de klanten.
Menu Asperges

Als je de SOS Van Zon asperge-inspiratiebox bestelt, krijg je meteen een bon voor 2 kg asperges van Van Roey. Deze lokale teler maakt deel uit van ‘Fresh from the Farm’ en biedt zijn kwaliteitsproducten aan via Van Zon.

“Witte asperges uit volle Kempengrond

Johan Van Roey uit Ravels is een kleinschalige aspergeteler. Van zodra de weergoden het toelaten, teelt hij van april tot eind juni met de grootste zorg een bescheiden 9 hectare witte goud. Piepend vers, heerlijk knapperig én zoeter dan andere asperges. Dit heeft hij te danken aan zijn uitstekende Kempense zandgrond en aan zijn hoge kwaliteitsstandaard. Dankzij het kwaliteitslabel Fresh from the Farm geniet u nu bij ons van deze streekdelicatesse, recht van bij de boer. Smakelijk!”

  • Bestelt de klant? Vermeld dan dat deze asperges van bij een kleine teler uit Ravels komen en dat ze iets zoeter smaken dan andere asperges.