Lees de ervaringen van collega-traiteurs. In Back to the Future gingen we opnieuw praten met traiteurs die vroeger al in A Point Traiteur aan bod kwamen. Welke trends spotten zij en hoe spelen ze daar op in? Welke producten waren vroeger toppers en welke zijn het vandaag? Hoe gaan ze om met social media? Volg de gids!
Slagerij Geurts
Slagerij Geurts, gerund door vader en dochter, onderscheidt zich door het advies op maat en de vele seizoensproducten. Voor sauzen en soepen wordt resoluut voor Knorr Bouillon Kip gekozen. Een online bestelplatform is er nog niet, maar de Facebookpagina en website zijn een schot in de roos!
Verbiest & Co
Marc Verbiest, de 3de generatie bij keurslager Verbiest & Co uit Tienen, zet in op traiteurgerechten en het betere vlees, zoals Duroc d’Olives varken of gevulde kalkoen. Voor dat tikkeltje extra rekent hij op Knorr Rouxs en Soepen. De winkel mag dan wel 80 jaar zijn, hij is helemaal mee met zijn tijd: online en offline bestellen lopen naadloos in elkaar over.
Slagerij Molle
Ambachtelijk slager-charcutier en traiteur Pierre Molle biedt authentieke klassiekers in een modern, verfijnd jasje. Ook zijn aanpak is resoluut hedendaags: tijdens de feestdagen liep een kwart van zijn bestellingen binnen via Facebook. En ook de online verkoop, eventueel geleverd aan huis, doet het uitstekend.