Menu

De afgelopen maanden hebben we geïnvesteerd in Social Media om onze klanten een groter bereik aan klanten te bieden. Ook Ateljee 94 besteed veel tijd aan het verbeteren van hun communicatie op sociale netwerken, en dat werpt zijn vruchten af! 

We willen je graag helpen om meer op te vallen op sociale netwerken. Daarom organiseren we een wedstrijd waarbij we de winnaar een gratis Facebookadvertentie aanbieden ter waarde van €150 om zo meer potentiële klanten te bereiken!

Wil je deelnemen? Dat kan in slechts 3 stappen:

  1. Volg de video "Culinaire fotografie voor op Sociale media". Hierin leggen enkele experts uit hoe je gerecht zo aantrekkelijk mogelijk kan fotograferen voor op Facebook, Instagram,... 
  2. Test het recept van de Ateljee 94 en maak een mooie foto met de geleerde technieken.
  3. Stuur je beste foto naar yara.conjaerts@unilever.com. Zij is onze experte Social Media en ontdekt graag jouw foto's!

Onze Social Media specialist beslist welke foto het meest succesvol is! De winnaar krijgt een gratis online Facebook-advertentie cadeau van ons. Wij zorgen voor alles: de creatie van de post op basis van je foto, we schrijven een catchy boodschap en boosten de advertentie ter waarde van €150! Bereik een maxium aan klanten in jouw regio om zo meer mensen naar jouw zaak te lokken.