Varkensstoofpot blijft een klassieker, zegt Joppe Tormans. Het is net zo populair bij senioren als bij jongeren.
"In 2020 hebben we gekozen voor een nieuw systeem. Bereide specialiteiten, zoals het varkensstoofpotje, worden in porties geserveerd. Nadat ze zijn afgedekt en vervolgens gekoeld, kunnen ze tot 8 weken worden bewaard. Dit is een verstandige keuze gebleken in deze onzekere tijden.
Dit recept is een echte "multitasker" die overal bij past!"

Brochure Varkensstoofpotje
"Varkensstoofpot blijft een klassieker”, vertelt Joppe Tormans “die even populair is bij senioren als jonge gezinnen. Dit recept is een echte multitasker die overal bij past!

Doe mee aan onze fotowedstrijd en win...
We willen je graag helpen om op te vallen en meer bereik te creëren op sociale media. Daarom organiseren we een wedstrijd waarbij we de winnaar een gratis Facebookadvertentie aanbieden ter waarde van €150 om zo meer potentiële klanten te bereiken!
Wil je deelnemen? Bekijk hier wat je moet doen!

Ontvang dubbele Cook & Save punten!
Voor elke bestelling van één van de drie onderstaande producten ontvang je dubbele Cook & Save-punten op de producten. Verdien punten en ruil ze in voor cadeaus voor je keuken. Van een selectie aan messen, tot schorten en veel meer. Specifiek gericht op slagers en traiteurs!
Nog geen account? Meld je hier aan voor ons loyaliteitsprogramma!
De belangrijkste producten voor dit varkensstoofpotje:

Knorr Collezione Italiana Tomatino
Een ideale basis voor de bereiding van je tomatensauzen.
- Tomaten gerijpt tot in de perfectie onder de Italiaanse zon
- Van tomaten uit duurzame landbouw
- Glutenvrij

Knorr Primerba Bouquet all'Italiana
Een geconcentreerde pasta gemaakt van verse kruiden
- Geeft uw warme en koude bereidingen een intense smaak
- Handig, snel te gebruiken

Knorr vleesbouillon in poeder
Authentieke smaak met alle kwaliteiten van een zelfgemaakte bouillon
- Perfect voor het kruiden van groenten en zetmeelrijke voedingsmiddelen, het bereiden van soepen, sauzen en vleeswaren.
- Zonder smaakversterkers.