Menu
Punten

Vroeger zeiden ze altijd, kiezen is verliezen. Fout! De eindejaarsperiode is altijd stressen voor je klanten. Welke cadeautjes gaan ze kopen, welk kleur moet de kerstversiering hebben, en de moeilijkste vraag van al: wat gaan we eten? Wordt het zalm of kreeft? Parelhoen of everzwijn? En welke saus moet daarbij? Laat dit nu voor elke slager, traiteur of cateraar de uitgelezen kans zijn om wat meer jus op de omzet te doen. Bied een ruime variëteit aan sauzen aan in kleinere porties, zodat jouw klanten makkelijker meerdere sauzen kiezen. Iedereen tevreden!

5 redenen waarom saus de ster is van de feestdis!

Geen feest zonder saus

Geen feest zonder saus

De Belgen zijn dol op saus. Het zit als het ware in ons DNA. Daarom is het voor elke slager, cateraar en traiteur onontbeerlijk om zijn of haar talent te laten zien met een ruim aanbod aan sauzen. Want zeg nu zelf, een feest zonder saus, da’s toch maar een droge bedoening!

Ze tillen een gerecht naar een hoger niveau

Ze tillen een gerecht naar een hoger niveau

Als de gastheer of -vrouw niet echt een keukenwonder is, dan is het wel handig dat ze voor hun eindejaarsmenu altijd kunnen rekenen op een heerlijke saus. Bovendien maakt het van elk gerecht een unieke culinaire ervaring.

Geef je sauzen een upgrade

Geef je sauzen een upgrade

Om het extra feestelijk te maken, kun je jouw klanten aanbieden om tegen een kleine meerprijs de sauzen nog luxueuzer te maken met verse truffel, of andere verfijnde ingrediënten. Leuk voor je klanten én je omzet.

Geef je klanten dresseertips mee!

Geef je klanten dresseertips mee!

Het is altijd interessant als je je klanten nog wat leuke dresseertips kan meegeven. Denk daarbij aan een handige fiche met tips hoe ze best de saus opwarmen, of er wat verse kruiden bij mogen, ... laat je creativiteit de vrije loop!

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu