Smakelijk koken met gewijzigde structuren
In Atelier Apoint werken de gasten van Unilever Food Solutions rond deze challenge: gerechten met een gewijzigde structuur bereiden mét behoud van de vertrouwde smaak en een herkenbaar uitzicht.


Olivier Vlaminck
Zorgencentra in Spa en Limburg
“Het plezier van eten terugvinden, de verschillende smaken weer kunnen onderscheiden. De glimlach van die mensen, daar doe ik het voor.”

Philip Van Hoornick
Area Manager Compass Group (Gent)
“De maaltijd is soms het enige wat overblijft om naar uit te kijken. Daarom moeten we óók voor mensen met kauw- en slikproblemen lekker koken, vertrekkende vanuit de basisvoeding.”

Kris Wellekens
Residentie Wiart 126 (Jette)
“De eetbeleving is heel belangrijk, óók voor mensen met slikproblemen. Dankzij Unilever Food Solutions kunnen we groenten, aardappelen én vlees weer herkenbaar serveren.”

Cédric Le Goupil
Residentie Le Cerisaie (Schaarbeek).
“Ongeveer de helft van onze residenten heeft kauw- of slikproblemen. Daardoor kunnen ze ondervoed geraken. We moeten daar absoluut tegen vechten.”

Lees 'Eten is een feest voor iedereen'
Wil je ook weten op welke manier je fingerfood kan aanbieden? Download dan het volledige magazine 'Eten is een feest voor iedereen'.