Menu
Punten
Kruiden: het groene bladvormige deel van een plant, gedroogd of vers

Kruiden: het groene bladvormige deel van een plant, gedroogd of vers

De Knorr chefs bieden u kruidenoplossingen die tegemoetkomen aan al uw wensen. Aromatische kruiden als basilicum, dille, tijm, rozemarijn of dragon zijn heel verfijnd. Om de rijke aroma’s te bewaren en de intensiteit van hun smaken vrij te laten, gebruiken de Knorr chefs al meer dan 30 jaar een exclusieve bewaartechniek voor het Primerba-assortiment.

Knorr concentreert al zijn kruiden via de enfleuragetechniek. We conserveren onze kruiden in olie en zout, zoals u het ook in uw keuken zou kunnen doen. Op deze manier komt de typische smaak van bijvoorbeeld basilicum naar boven, waardoor de kruiden uw warme en koude bereidingen een intense smaak geven.

Specerij: gedroogde wortels, zaden of stelen van een plant

Specerij: gedroogde wortels, zaden of stelen van een plant

Specerijen – wortels, vruchten, bloemen of granen – nodigen uit tot reizen. Zwarte, groene of roze peper, gember, Spaanse peper of kerrie komen van overal ter wereld onze keuken opvrolijken. Eens gedroogd hebben specerijen tijd nodig om hun smaken aan de bereiding af te geven en voor de juiste dosering heeft u dus veel ervaring nodig.

Knorr conserveert haar specerijen met azijn, zout en citrus. Dit maakt de Knorr Professional Specerijenpurees vrij van kunstmatige conserveermiddelen, kunstmatige smaakversterkers en kleurstoffen.

Met de Knorr Professional Specerijenpurees, kunt u direct de rijke smaak van specerijen in uw bereidingen proeven om zo de smaak van uw gerecht optimaal te kunnen bepalen.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu