Smaak is cruciaal om écht te genieten van eten. De bereidingen voor ouderen met een verminderde smaaksensatie hebben dus extra aandacht nodig. Met de juiste ingrediënten verwerk je makkelijk natuurlijke smaakversterkers in je gerecht.

Vis-tomatengratin
Tomaat bevat MSG (mononatriumzout van glutaminezuur) en is dus een natuurlijke smaakbooster voor je gratin. Gecombineerd met Primerba Bouquet All’Italiana bereid je een lekker gerecht dat de de smaakpapillen van je bewoners zeker zal prikkelen.

Stoofpotje van zeevruchten
Zeevruchten zijn feestelijk, presenteren mooi en zijn dus een prima keuze voor een visueel aantrekkelijk gerecht. Het romige pallet van visbouillon en een zuurtje van citroen wekt de smaak op. Een stoofpotje bevat veel kruidige aromaten zodat het ook heerlijk ruikt.

Citrus Cheesecake
Cheesecake, het blijft een topper als dessert voor uw instelling. Serveer de cheesecake een keertje als een geheel op tafel tijdens de maaltijd en snijd deze ter plaatse aan, op die manier wek je een huiselijk gevoel op bij uw bewoners.