Menu
Punten

We eten ook met onze ogen. Proeven is kijken. Kleuren, vormen, texturen bepalen of we vol ‘goesting’ aan ons bord beginnen of eerder met lange tanden eten. Met de nodige variatie en creativiteit zet je je gasten aan om verschillende groenten te proeven en er meer van te eten.
 

Verandering van spijs doet eten

Verandering van spijs doet eten

Houd bij de planning van je menu het volgende voor ogen: variatie, variatie en variatie, zodat je gasten voldoende afwisseling krijgen en smakelijk eten. Maak maximaal gebruik van seizoensgroenten: perfect om gekende gerechten je eigen twist te geven.

Speel met bereidingswijzen

Speel met bereidingswijzen

Puree, gekookt, gebakken, geroosterd … Met groenten kan je alle kanten op. Gepekelde groenten en chutneys zijn al een tijdje terug te vinden in gastronomische restaurants. Je kan groenten ook in het dessert integreren: pompoen en banaan of courgette of rode biet en chocolade zijn gesmaakte combinaties.

Gemakkelijke smaakmakers

Gemakkelijke smaakmakers

Je wilt je gasten lekker eten voorschotelen maar het moet natuurlijk ook snel gaan. Een gemakkelijke manier om groenten op smaak te brengen is een bereiding met bouillon. Of je nu kiest voor poeder of geconcentreerde bouillon, je brengt gegarandeerd een eenvoudig groentegerecht op smaak.

Tip: probeer ook de nieuwe Knorr Groentebouillon & Kippenbouillon BIO eens. Lekker én biologisch: dat is pas win-win!

Maar er zijn nog andere smaakmakers. Denk maar aan de Knorr Professional Specerijenpurees of de Kruidenglacering van Knorr. En handig is dat je ze kan gebruiken voor diepvries- en verse groenten. Wat je dus ook op het menu hebt staan, je kan je groentjes in no-time op smaak brengen. Laat je inspireren door de ‘schorseneren in room, knoflook en fijne kruiden’.

Groentekalender

Groentekalender

Download de groentekalender hieronder om te weten te komen welke groenten je best in welk seizoen kookt. Zo bied je seizoensgebonden gerechten aan aan je bewoners. Goed voor jou, voor hen en voor de planeet!

Download de kalender
Nog op zoek naar inspiratie?

Nog op zoek naar inspiratie?

Download de brochure
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu