Menu
Punten

Groenten, BBQ, fingerfoodrecepten en een special met Belgisch chef-kok Yves Mattagne (vanaf juni 2022). Die 4 gratis digitale magazines lanceert Unilever Food Solutions dit voorjaar speciaal voor chefs in de zorgsector. Daarin krijg je inspiratie om met thema’s aan de slag te gaan en in te haken op feesten en themadagen, bijvoorbeeld met onze animatiepakketten. Onze magazines zitten vol receptideeën, tips & tricks en productinformatie. En we laten je binnenkijken in de keukens van je collega-chefs.
Yves Mattagne

Yves Mattagne

Komt in Juni 2022

🎵 🎶 O, dierbaar België, o heilig land der genieters. Zet de tafel vol met lekkers van bij ons. 🎵 🎶

Je raadt het al: onze vierde special staat helemaal in het teken van de nationale feestdag op 21 juli. En Belgisch chef-kok Yves Mattagne zorgt voor de menu-inspiratie. Hij staat achter de potten van La Villa Lorraine en is chef aan huis bij Unilever Food Solutions. Haal de Belgische driekleur alvast uit de kast voor een smakelijke feestdag.

Schrijf je hier in om de gratis specials te ontvangen

Fingerfoodrecepten: hapklaar en beetgaar

Fingerfoodrecepten: hapklaar en beetgaar

Komt in Januari 2022

Fingerfood, dat zijn zachte hapjes voor bewoners met kauw- en slikproblemen, gemaakt van volwaardige gerechten. Doordat we de textuur aanpassen, en de componenten dus hapklaar en beetgaar serveren, slagen ouderen erin om opnieuw zelfstandig te eten. Maar hoe dien je de zachte vingerhapjes visueel aantrekkelijk op? Hoe behoud je maximaal de smaak van het originele gerecht? Ons e-book vol fingerfoodrecepten, zoals voor Moederdag, zet je op weg.

Schrijf je hier in om de gratis specials te ontvangen

Borden vol groenten

Borden vol groenten

Komt in Februari 2022

Na de winterse kolen en knolgroenten is het uitkijken naar de eerste moestuinoogst van de lente. Wat heeft onze groentespecial voor jou in petto?

  • Gevarieerde recepten boordevol groenten met oog voor tijd en budget 
  • Menu-inspiratie voor Moederdag en Pasen 
  • Interview met de chefs van AZ Zeno, die voluit voor lokaal, gezond en duurzaam gaan 
  • Tips voor activiteiten rond groenten, links naar gratis opleidingen en zoveel meer

Schrijf je hier in om de gratis specials te ontvangen

Tijd voor een vurig tuinfeest

Tijd voor een vurig tuinfeest

Komt in Maart 2022

Barbecue … dat is instant een feestgevoel krijgen, samen aan lange tafels te veel eten en genieten van buiten en het zalige lenteweer. We wakkeren de BBQ-kriebels van je bewoners aan met een feestelijke barbecuespecial met onder andere originele bijgerechten, sausjes en salades, en tips om de BBQ veilig en vlot te laten verlopen voor een grote groep. Nog in deze special werken we rond inspiratie voor Vaderdag en de Nationale Feestdag.

Schrijf je hier in om de gratis specials te ontvangen

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu