Menu
Punten

Hoe ouder we worden, hoe vaker we terugkijken naar het verleden. Ook jouw gasten denken graag terug aan hun jonge jaren en doen niks liever dan verhalen uit hun jeugd vertellen. Het is dan ook geen verrassing, dat ook de smaken die hen een warm gevoel geven, hen doen teruggrijpen naar hun verleden. Door daarop in te spelen, zoals hieronder vermeld, help je hen herinneringen ophalen.
 

Kies voor vergeten gerechten

Eten brengt heel wat emoties met zich mee. Zo kan een gerecht wat ze vroeger altijd op zondag aten je gasten terugbrengen naar een zorgeloze periode in hun leven. Het is dus zeker de moeite waard om uit te zoeken waar ze vroeger regelmatig van genoten en die recepten ook nu weer op het menu te zetten.

Gebruik ‘vintage’ ingrediënten

Gebruik ‘vintage’ ingrediënten

Door de jaren heen zijn heel wat gezonde én lekkere ingrediënten in de vergetelheid beland. Maar niks weerhoudt je ervan om golden oldies als pastinaak, karnemelk en knolselder weer op het menu te zetten. Vergeten producten zijn vaak makkelijk te verwerken, gezond en super smaakvol.

Creëer een nostalgische sfeer

Creëer een nostalgische sfeer

Vroeger ging alles wat minder snel in de wereld, en werd meer tijd genomen om de maaltijd voor te bereiden – en daarna ook te nuttigen. Je gasten herinneren zich misschien nog hoe hun moeder vroeger de zondagse tafel dekte met haar mooiste zilverwerk of hoe ze het eten altijd in een vaste volgorde mochten opscheppen. Door opnieuw zulke rituelen in het dagelijkse leven van je gasten te introduceren, geef je hun een houvast en de kans om nog meer van het eetmoment te genieten.

Parelhoen met dragonsaus

Parelhoen met dragonsaus

Verfijnde smaken van vroeger voor een feestelijk eetmoment.

Ontdek het recept hier

Een tikkeltje extra

Een tikkeltje extra

Met een pasta fond geef je nog een extra boost aan al je ‘vergeten gerechten’. Ga voor de Knorr Fonds de Cuisine Gevogeltefond: extra makkelijk te gebruiken en super smaakvol.

Bestel hem hier

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu