Menu
Punten

Maak het je gasten naar de zin met een namiddag die helemaal in het teken staat van herinneringen. Van vertrouwd eten van vroeger over golden oldies op de radio tot leuke gesprekken over hun jeugd... Ze zullen het zeker leuk vinden om hun persoonlijke geschiedenis opnieuw te beleven.
 

Golden oldies

Golden oldies

‘My Way’ van Frank Sinatra, ‘Rozen naar Sandra’ van Jimmy Frey of zelfs ‘Jailhouse Rock’ van Elvis Presley. Pols bij je gasten welke muziek ze graag horen, of waar ze vroeger altijd naar luisterden en trakteer hen op een paar uurtjes jukebox-plezier.

Fotoalbum

Fotoalbum

Vraag je gasten of ze nog oude foto’s hebben en laat ze die meenemen naar de gemeenschappelijke ruimte. Ze zullen hun kiekjes zeker met veel trots – en de bijhorende verhalen – willen tonen aan hun medebewoners.

Aan de praat

Aan de praat

We hebben een set conversatiekaarten samengesteld die je gasten helpen bij het ophalen van herinneringen. Door de gerichte vragen aan elkaar te stellen, is er in no time een gesprek aan de gang tussen je gasten – zelfs diegene die meestal niet met elkaar praten.  

Download de conversatiekaarten hier
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu