Menu
Punten

Stein Hoogstoel is eventorganisator bij New Balls Please. Lees hier zijn tip om van verjaardagen een echt feest te maken.

Stein Hoogstoel

Ga voor een samenhorigheidsgevoel

“Vier 1 keer per maand alle jarige bewoners, elke laatste vrijdagmiddag van de maand, bijvoorbeeld. Door het budget per persoon te groeperen, kan je er een groter (thema)feest van maken: met animatie, comedy of een ander optreden. En daarbij hoort uiteraard een lekkere verjaardagtraktatie zoals bijvoorbeeld cupcakes. Zo creëer je meer sfeer én je springt efficiënt om met tijd en budget. Fijn voor wie niet veel familie (meer) heeft en het vergroot het samenhorigheidsgevoel bij de bewoners.”

De lekkerste cupcakes

De lekkerste cupcakes

Hoe zet je cupcakes op de kaart ?

Cupcakes zijn een leuk alternatief voor een grote verjaardagtaart, je kan op die manier je bewoners extra verwennen door verschillende smaken aan te bieden.

Varieer tussen zoet en hartig, zo is er voor ieder wat wils.

Anders bekeken

Anders bekeken

Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés en Gratin is voornamelijk bekend voor de bereiding van texturen in verschillende consistenties maar wist je dat het ook het ideale product is om quiches, terrines en cupcakes mee te maken ?

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu