Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

De samenstelling van je eindejaarsmenu is essentieel. Fondue, gourmet en kalkoen blijven populaire klassiekers, maar volg ook trends zoals een winterbarbecue. Plan dus zorgvuldig, en maak het je klanten zo makkelijk mogelijk. Want zij willen maar één ding: heerlijk feestelijk genieten met een minimum aan werk.

Lijst

Lijst

Maak een keuzelijst met hapjes, voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en desserts. De klant kan daaruit een persoonlijk menu samenstellen.

Timing

Verspreid je bestellijst in de loop van november.

Aanbod: mix trends én klassiekers

Aanbod: mix trends én klassiekers

  • Kies enkele feestelijke ingrediënten als basis van je gerechten.
  • Ingrediënten als truffels en (faux) foie gras geven een instant luxe toets.
  • Zorg voor een sfeervolle presentatie of een origineel garnituur.
  • Maak een goeie balans tussen vlees, vis en vegetarisch.
  • Voorzie alternatieven voor mensen met allergieën.
  • Bied ook desserts aan: je scoort zeker met een all-in-one aanbod.
  • Voorzie per bereiding een korte, duidelijke ‘gebruiksaanwijzing’ (bereiding - welk materiaal - wijntips – Spotify playlist, …) : te downloaden via je website of afgedrukt toegevoegd aan de bestelling.

Informeer je klanten over het menu

Informeer je klanten over het menu

  • In je zaak (flyers, posters, informatiescherm, …)
  • Via een gepersonaliseerde e-mail die doorlinkt naar je website of Facebookpagina
  • Via je website (eventueel met bestelmogelijkheid)
  • Via (advertenties op) Facebook, Twitter en Instagram
  • Via printadvertenties in huis-aan-huisbladen of in de lokale pers