Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Gestoomde zalm in mousselinesaus met groene boontjes en aardappelpuree

Gestoomde zalm in mousselinesaus met groene boontjes en aardappelpuree

• Mix de voorgekookte zalm (koud of max. 39°C) in de blixer tot een fijne pasta.
• Doe er water bij, en meng.
• Voeg de Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés en Gratins toe, en meng.
• Doe de pasta in een vorm(pje) en zet in de stoomoven op 90°C. Reken 40 minuten voor een bakje van 500 g.

1. De juiste textuur per component

1. De juiste textuur per component

De gestoomde zalm, de gekookte groene boontjes en de aardappelen worden een voor een tot de gewenste textuur herleid.

Emulsie

Emulsie

  • In plastiek bakjes of containers waaruit u nadien bollen schept
  • In een cake of taartvorm om in plakjes of spiesjes te serveren
  • In kleine vormjes: bolletjes, driehoeken, rechthoeken, figuurtjes,...
  • In rollades bekleed met plasticfilm
  • ...

 3. Herkenbaar en toch gevarieerd

3. Herkenbaar en toch gevarieerd

De borden zijn zó gedresseerd dat de groenten, de vis en de saus ook visueel herkenbaar zijn: te onderscheiden naar kleur, grootte én vorm. Wees creatief en zorg voor afwisseling. Dat kan door met grote en kleine stukjes te spelen, door de schikking, enzovoort.

Lees 'Eten is een feest voor iedereen'

Lees 'Eten is een feest voor iedereen'

Wil je ook weten op welke manier je fingerfood kan aanbieden? Download dan het volledige magazine 'Eten is een feest voor iedereen'.

Download