Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

De smaakperceptie bij ouderen gaat vaak achteruit. U als instellingschef, en wij als Unilever Food Solutions hebben daarom een gezamenlijk doel: de smaak- en geurbeleving terughalen om van het eetmoment van uw bewoners opnieuw een feest te maken. Hoe pakken we dat aan? Simpel. Door vaak geserveerde, populaire maaltijden voortaan met nóg meer smaak te bereiden.

00:00

Tips

 

  1. Gebruik veel kruiden, zo heb je ook minder zout nodig.
  2. Peper activeert de smaakpapillen: zo krijg je een betere smaakoverdacht in de mond.
  3. Optimaliseer de smaak van je gerechten met de producten van Unilever Food Solutions, ze zijn handig in gebruik en speciaal samengesteld voor de professionele keuken.

 

Voorbeeld : Stoofvlees smaakgestuurd

 

  1. Laat de ui en het vlees eerst mooi bruinen of karamelliseren.
  2. Werk met verse kruiden zoals tijm en laurier, aangevuld met een snuifje Primerba.
  3. Voeg mosterd toe. Dat is een natuurlijke smaakstuurder die het volledige smakenpallet omvat.
  4. Kies een bier met contrasten, zoals Piedboeuf