Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Haal het maximum uit je desserts door je klanten te verrassen met een nieuwe ervaring! Ons innoverend Magnum concept geeft je dessertklassiekers een unieke twist. 
 

Waarom een Magnum-dessert serveren?

Waarom een Magnum-dessert serveren?

  • Een innovatief en exclusief concept voor de Foodservice
  • Magnum, het meest geliefde merk van ijsjes ter wereld
  • Zeer snel klaar(gemaakt)
  • Ruimte voor uw eigen signatuur
  • Ruime marge
  • Verrassingseffect op het bord

Rainforest Alliance Certified

Rainforest Alliance Certified

Natuurlijke vanillesmaak gemaakt van duurzame gegroeide vanillebonen uit Madagaskar. Callebaut chocolade - duurzaam geteelde cacaobonen van hoogste kwaliteit. 

Aardbeiencoupe

Inspired by Magnum

Magnum Concept Aardbeiencoupe

Fruitig genot dankzij een perfecte combinatie van verse aardbeien met heerlijk Magnum ijs en krokante chocolade.

Totale foodcost: €1,73

Adviesverkoopprijs: €8,50

Marge: €6,77

Dame blanche

Inspired by Magnum

Verras je gasten met dit favoriete Belgische dessert, gebracht in een vernieuwend jasje van Magnum. 

Totale foodcost: €1,85 

Adviesverkoopprijs: €8,00

Marge: €6,15

Benieuwd naar meer? Laat hieronder je gegevens achter en wij sturen je een e-mail met meer informatie.

Zoek bedrijfsnaam en -adres met Google