
Krachtig
De band tussen ‘s werelds grootste chocoladefabrikant en het bestverkochte ijsmerk is sterk. Niet alleen zijn zowel Magnum® als Callebaut 100% Belgisch, ook in hun uitstraling legden ze een vergelijkbaar parcours af. Vanaf de jaren ’60 begon Callebaut haar chocolade voor het eerst te exporteren. Zo kregen chefs overal ter wereld toegang tot de legendarische smaak van de chocolade. Ook Magnum® wordt wereldwijd uitgerold dankzij haar iconische smaak en aanbevelingen van ambassadeurs als steractrice Eva Longoria. Dit succes droeg zo bij aan de reputatie van Belgische chocolade en omgekeerd.

Meerdimensionaal
Alle chocolade voor Magnum® wordt geleverd via Callebaut en is 100% Belgisch. Naast pure fondant chocolade, melkchocolade en witte chocolade was Magnum® bovendien een pionier in het creëren van een coating met ruby RB1 chocolade voor de retailmarkt, een puur product van de cacaoboon, dat bovendien geen toegevoegde kleurstoffen noch fruitaroma’s bevat.

Duurzaam
Magnum® Chef’s Edition is Rainforest Alliance Certified. Dat label heeft het verdiend door te kiezen voor duurzaam geteelde vanillebonen en Belgische Callebaut chocolade op basis van duurzaam verbouwde cacaobonen van de allerhoogste kwaliteit. Zo kiest elke chef die met de chocolade van Callebaut werkt er duidelijk voor om de cacaoboeren te steunen. Een deel van de opbrengst wordt trouwens geherinvesteerd in de duurzame teelt van cacao en in programma's binnen de West-Afrikaanse gemeenschappen waar cacao wordt geteeld.
Gepersonaliseerd
Speciaal op maat van chefs is er een unieke Mona Lisa-chocoladelijn in het leven geroepen waarmee je stressvrij en vlot meerdere desserts kunt afwerken. Benieuwd naar de chocoladewereld van Mona Lisa? Klik hier. Bovendien kan je customizen met gewenste decoraties, favoriete chocolades en creatieve toppings waardoor je het beste uit elk dessert naar boven haalt. Dit brede gamma stimuleert je inspiratie om nieuwe creaties te (blijven) verzinnen wat betreft kleur, smaak, textuur en vorm – van concept tot het allerkleinste detail.
Ontdek hier meer troeven van Callebaut chocolade.
Vraag je degustatie aan
Magnum Chef's Edition: enerzijds puur vanilleijs op een stokje en anderzijds de krakende pure chocolade van Callebaut waarvoor Magnum® zo beroemd is. Benieuwd naar de concrete meerwaarde van Magnum® Chef’s Edition voor jouw dessertaanbod? Vraag dan hier een degustatie aan.