Menu

Wie Magnum® zegt, noemt Belgische Callebaut-chocolade in één adem. Samen met haar partner in crime introduceert Magnum® kant-en-klare breekchocolade waarmee je een dessert tot een hoger niveau kunt tillen. Dankzij Magnum® Chef’s Edition kan je als chef een extra origineel dessert van Magnum®-kaliber op je menukaart plaatsen. Vier troeven van het gouden huwelijk tussen Magnum® en Callebaut. 
Afbeelding van Eva Longoria met Magnum

Krachtig

De band tussen ‘s werelds grootste chocoladefabrikant en het bestverkochte ijsmerk is sterk. Niet alleen zijn zowel Magnum® als Callebaut 100% Belgisch, ook in hun uitstraling legden ze een vergelijkbaar parcours af. Vanaf de jaren ’60 begon Callebaut haar chocolade voor het eerst te exporteren. Zo kregen chefs overal ter wereld toegang tot de legendarische smaak van de chocolade. Ook Magnum® wordt wereldwijd uitgerold dankzij haar iconische smaak en aanbevelingen van ambassadeurs als steractrice Eva Longoria. Dit succes droeg zo bij aan de reputatie van Belgische chocolade en omgekeerd. 

Afbeelding van Mona Lisa Chocolade van Callebaut

Meerdimensionaal

Alle chocolade voor Magnum® wordt geleverd via Callebaut en is 100% Belgisch. Naast pure fondant chocolade, melkchocolade en witte chocolade was Magnum® bovendien een pionier in het creëren van een coating met ruby RB1 chocolade voor de retailmarkt, een puur product van de cacaoboon, dat bovendien geen toegevoegde kleurstoffen noch fruitaroma’s bevat. 

Afbeelding van Rainforest Alliance

Duurzaam

Magnum® Chef’s Edition is Rainforest Alliance Certified. Dat label heeft het verdiend door te kiezen voor duurzaam geteelde vanillebonen en Belgische Callebaut chocolade op basis van duurzaam verbouwde cacaobonen van de allerhoogste kwaliteit. Zo kiest elke chef die met de chocolade van Callebaut werkt er duidelijk voor om de cacaoboeren te steunen. Een deel van de opbrengst wordt trouwens geherinvesteerd in de duurzame teelt van cacao en in programma's binnen de West-Afrikaanse gemeenschappen waar cacao wordt geteeld.

Gepersonaliseerd

Speciaal op maat van chefs is er een unieke Mona Lisa-chocoladelijn in het leven geroepen waarmee je stressvrij en vlot meerdere desserts kunt afwerken. Benieuwd naar de chocoladewereld van Mona Lisa? Klik hier. Bovendien kan je customizen met gewenste decoraties, favoriete chocolades en creatieve toppings waardoor je het beste uit elk dessert naar boven haalt. Dit brede gamma stimuleert je inspiratie om nieuwe creaties te (blijven) verzinnen wat betreft kleur, smaak, textuur en vorm – van concept tot het allerkleinste detail.

Ontdek hier meer troeven van Callebaut chocolade.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu