Menu

Het assortiment van Didess verrast met een verscheidenheid aan spannende smaken en texturen die opvallend goed samengaan met het ijs van Magnum® en de chocolade van Callebaut. Verwerkt in één dessert zorgen ze voor de perfecte afsluiter. Geef gerust een eigen draai aan de afwerkingen van Didess of combineer ze op jouw manier om je eigen stijl te benadrukken.
Afbeelding van spongecake Didess

Frozen Elements

De diepgevroren dessertelementen kunnen gebruikt worden als bouwsteen maar evengoed als finishing touch van een verfijnd dessert of uniek dessertbord. Deze lijn bestaat uit luchtige mousses, crèmes, crèmeux en spongecakes in verschillende smaken, denk maar aan chocolade, karamel en zelfs yuzu.

Afbeelding chocoladetopping Didess

Zoete zondes

In enkele stappen een dessert met allure samenstellen, zonder veel tijd kwijt te zijn aan een mise-en-place? Met de zoete decoraties van Didess til jij jouw desserts eenvoudig naar een hoger niveau. Zorg voor een blijvende indruk met rasters en krokantjes,  in smaken gaande van mokka over pistache tot vanille.

Waarom Didess?

  1. Ontwikkeld door en voor (top)chefs
  2. In een breed en toegankelijk gamma
  3. Volgens een maximale kwalitatieve convenience
  4. Met haalbare toepassingen

Ontdek hier meer troeven van de Didess afwerkingen.