Menu

Als chef is het je missie om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van je gasten. Zij worden kritischer, verlangen transparantie én verwachten een bijzondere beleving wanneer zij uit eten gaan. Met Magnum® Chef’s Edition kan je probleemloos en flexibel op al deze eisen inspelen. Sterker nog: dankzij dit dessertconcept met ruimte voor personalisatie kan je een blijvende indruk maken. Magnum® Chef’s Edition in vier pijlers. 
Infographic met de geschiedenis van Magnum
Afbeelding van een Magnum zonder chocolade

Flexibel

Als chef werk je graag met kwaliteitsingrediënten waaraan jij je persoonlijke inspiratie toevoegt. Om onderscheidend te zijn van de klassieke geliefde Magnum® en meer flexibiliteit te creëren voor je eigen toets, hebben de wereldvermaarde ijsmakers hun iconische Magnum® uitgekleed. Magnum® Chef’s Edition focust zich op de essentie: enerzijds puur vanilleijs op een stokje en anderzijds de krakende pure chocolade waarvoor Magnum®  zo beroemd is. Magnum® Chef’s Edition levert zo het uitgelezen canvas voor jouw persoonlijke signatuur.

Afbeelding van Mona Lisa Chocolade van Callebaut

Verrassend klassiek

Wij zetten je graag op weg met onze recepten Magnum®’s chef edition Dame Blanche met krakende pure chocolade als steringrediënt en Magnum®’s Chef Edition Coupe Fraise met aardbei, witte chocolade en macaron. Dankzij de lancering van de unieke Callebaut Mona Lisa-chocoladelijn wordt de kwaliteit van jouw dessert gegarandeerd en bovendien kan je stressvrij en vlot meerdere desserts afwerken. Ook naar presentatie en garnituren kan je jouw creativiteit de vrije loop laten. Laat je hierbij inspireren door de toppings van Didess voor een uniek dessert.

Wil jouw dessertmenu verrijken met Magnum® Chef’s Edition? Ga dan aan de slag met onze recepten. 

Rendabel

Een degelijke rentabiliteit begint met een analyse van je dessert: de tijdsduur, bewaring, bereidingstijd en kostprijs van ingrediënten. Magnum® Chef’s Edition levert je niet alleen tijdswinst (door haar portionering) op maar garandeert je ook een constante portiegrootte en kwaliteit. Dankzij de scherpe aankoopprijs van het ijs en de chocolade start je met een kostefficiënte basis. Verder kan je zelf bepalen hoe rijk je het dessert garneert en zo de totale kost goed onder controle houden. Weet dat klanten bereid zijn om voor een verrassend dessert dat ietsje meer te betalen, waardoor een gezonde marge gegarandeerd is. 

Afbeelding van Rainforest Alliance

Duurzaam

Magnum® Chef’s Edition is Rainforest Alliance Certified. Dat label heeft het verdiend door te kiezen voor duurzaam verbouwde vanillebonen van de allerhoogste kwaliteit en Belgische Callebaut chocolade op basis van duurzaam geteelde cacaobonen. Op die manier staat Magnum® als ’s werelds meest geliefde en verkochte ijsmerk voor topkwaliteit, vakmanschap en expertise.  

Afbeelding van ober in restaurant

5 voordelen op een rij:

  • Innovatief en exclusief concept voor chefs
  • Snel en eenvoudig in bereiding
  • Verrast zowel meerwaardezoekers als kritische gasten
  • Verleidt alle zintuigen
  • Vlotte margemaker 
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu