

Flexibel
Als chef werk je graag met kwaliteitsingrediënten waaraan jij je persoonlijke inspiratie toevoegt. Om onderscheidend te zijn van de klassieke geliefde Magnum® en meer flexibiliteit te creëren voor je eigen toets, hebben de wereldvermaarde ijsmakers hun iconische Magnum® uitgekleed. Magnum® Chef’s Edition focust zich op de essentie: enerzijds puur vanilleijs op een stokje en anderzijds de krakende pure chocolade waarvoor Magnum® zo beroemd is. Magnum® Chef’s Edition levert zo het uitgelezen canvas voor jouw persoonlijke signatuur.
Vraag je degustatie aan
Magnum Chef's Edition: enerzijds puur vanilleijs op een stokje en anderzijds de krakende pure chocolade van Callebaut waarvoor Magnum® zo beroemd is. Benieuwd naar de concrete meerwaarde van Magnum® Chef’s Edition voor jouw dessertaanbod? Vraag dan hier een degustatie aan.

Verrassend klassiek
Wij zetten je graag op weg met onze recepten Magnum®’s chef edition Dame Blanche met krakende pure chocolade als steringrediënt en Magnum®’s Chef Edition Coupe Fraise met aardbei, witte chocolade en macaron. Dankzij de lancering van de unieke Callebaut Mona Lisa-chocoladelijn wordt de kwaliteit van jouw dessert gegarandeerd en bovendien kan je stressvrij en vlot meerdere desserts afwerken. Ook naar presentatie en garnituren kan je jouw creativiteit de vrije loop laten. Laat je hierbij inspireren door de toppings van Didess voor een uniek dessert.
Wil jouw dessertmenu verrijken met Magnum® Chef’s Edition? Ga dan aan de slag met onze recepten.
Rendabel
Een degelijke rentabiliteit begint met een analyse van je dessert: de tijdsduur, bewaring, bereidingstijd en kostprijs van ingrediënten. Magnum® Chef’s Edition levert je niet alleen tijdswinst (door haar portionering) op maar garandeert je ook een constante portiegrootte en kwaliteit. Dankzij de scherpe aankoopprijs van het ijs en de chocolade start je met een kostefficiënte basis. Verder kan je zelf bepalen hoe rijk je het dessert garneert en zo de totale kost goed onder controle houden. Weet dat klanten bereid zijn om voor een verrassend dessert dat ietsje meer te betalen, waardoor een gezonde marge gegarandeerd is.

Duurzaam
Magnum® Chef’s Edition is Rainforest Alliance Certified. Dat label heeft het verdiend door te kiezen voor duurzaam verbouwde vanillebonen van de allerhoogste kwaliteit en Belgische Callebaut chocolade op basis van duurzaam geteelde cacaobonen. Op die manier staat Magnum® als ’s werelds meest geliefde en verkochte ijsmerk voor topkwaliteit, vakmanschap en expertise.

5 voordelen op een rij:
- Innovatief en exclusief concept voor chefs
- Snel en eenvoudig in bereiding
- Verrast zowel meerwaardezoekers als kritische gasten
- Verleidt alle zintuigen
- Vlotte margemaker