Menu

Waarom verdient Magnum® Chef’s Edition een plaats op mijn dessertkaart?

Sinds 1989 staat Magnum® garant voor een onweerstaanbare beleving van heerlijk vanille-ijs gecombineerd met een dikke laag krakende chocolade van Callebaut, als eerste ijsje op een stokje gericht op volwassenen. Vandaag is Magnum uitgegroeid tot een wereldberoemd merk dat jaarlijks een verrassende nieuwigheid op de markt brengt en nu ook een concept heeft ontwikkeld bestemd voor de Food Service-markt. 

Hoe groeide Magnum® als eerste ijsje op een stokje voor volwassenen uit tot een internationaal merk? Een terugblik in de geschiedenis van dit icoon.

Infographic met de geschiedenis van Magnum

Wat is Magnum® Chef’s Edition?

Als vernieuwende concept van Magnum, uitsluitend bestemd voor de Food Service-markt, geeft Magnum® Chef’s Edition chefs de kans om met Magnum® Your Way Vanilla klassiekers te vernieuwen. Dankzij de kant-en-klare Mona Lisa-breekchocolade van Callebaut zorg je voor een verrassende presentatie, zonder een al te hoge productkost. Kortom, een onmisbare troef op jouw dessertkaart. Ontdek er hier meer over. 

Afbeelding van Magnum Your Way Vanilla + Callebaut chocolade = Magnum Chef's Edition
Afbeelding van spongecake Didess

Welke toppings worden gebruikt?

Naast Magnum® Your way met de bijhorende Mona Lisa Chocolade van Callebaut, maakten wij gebruikt van de zeer uitgebreide waaier aan lokale, kwalitatieve toppings van Didess.

Wat is de kostprijs en welke verkoopprijs wordt aanbevolen?

Je kan Magnum® Your way en de bijhorende Mona Lisa Chocolade van Callebaut en bijhorende prijzen terugvinden op onze webshop of bij één van onze grossiers.

Hoe bewaar en serveer ik Magnum® Your Way?

Om de smaak van Magnum® te optimaliseren laat je het ijs enkele minuten op adem komen, afhankelijk van de omgevingstemperatuur en de temperatuur van je vriezer. Voor langdurige opslag houd je de houdbaarheidsdatum in de gaten en raden we een constante vriestemperatuur van -18C° aan. 

Is Magnum® Your Way halal?

Op dit moment is Magnum® nog niet gecertificeerd als halal. 

Afbeelding van Rainforest Alliance

Welke inspanningen levert Magnum® voor het milieu en de globale duurzaamheid? 

Toen Magnum® in 1989 opstartte, streefden we naar sociale, economische en ecologische optimalisatie. Daarom worden ook enkel ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit gebruikt die op hun beurt ethisch verkregen zijn. Zowel het ijs, de Callebaut-chocolade als het gebruikte vanille-extract van duurzaam gegroeide vanillebonen zijn Rainforest Alliance Certified. Als chef bescherm je zo mee de natuur en verbeter je de levensomstandigheden van de boeren, die actief ondersteund worden door ons. 

Waar kan ik receptinspiratie vinden?

De grootste ijsklassiekers Magnum® Chef’s Edition Dame Blanche kan je hieronder alvast terugvinden. 

Meer weten?

Mocht je nog een specifieke vraag hebben, dan neem je best contact op met je vertegenwoordiger.

Disclaimer

De verstrekte informatie steunt op betrouwbare bronnen en zorgvuldige analyse. Toch is het niet uitgesloten dat bepaalde informatie verouderd, onvolledig of anderszins onjuist kan zijn. Unilever Food Solutions kan geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op de website. Indien u onjuistheden vaststelt in de informatie die op of via de website ter beschikking wordt gesteld, kunt u contact opnemen met ons.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu