Eindejaarsmenu door Yves Mattagne | Unilever Food Solutions
Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Meer dan ooit hebben je bewoners behoefte aan kleine momenten van geluk en gezelligheid. Het feestmenu aan het eind van dit jaar is dan ook extra belangrijk; aangezien je bewoners dit jaar waarschijnlijk niet kunnen vieren met familie en geliefden.

Daarom besloten we om dit jaar een extra speciaal eindejaarsmenu aan te bieden, gecreëerd door Yves Mattagne! Hij maakte de gerechten exclusief voor chefs van rust- en verzorgingstehuizen. We hopen je te inspireren met deze recepten en zo je bewoners toch een beetje in de feeststemming te brengen. 
 

Lipton Exclusive Selection Earl Grey

Lipton heeft haar nieuwe theegamma Exclusive Selection gelanceerd, een thee en infusie gamma van hoge kwaliteit aan een concurrentiële prijs. Als ondersteuning heeft Lipton een breed aanbod aan kwaliteitsmateriaal ontwikkeld om thee op een aantrekkelijke manier in de zaak te presenteren (buffet, conferentieruimte, op de toog, in de zaal).

Find out more
4 24
€4,02 Product Price

Eindejaarsbrochure door Yves Mattagne

Bekijk je de recepten liever in de vorm van een brochure? Download dan hier ons receptenboekje met de eindejaarsinspiratie van Yves Mattagne. Laat je inspireren!