Recepten voor Take-away & Delivery
Suggesties voor thuislevering, makkelijke recepten met een hogere marge en tips voor een goede hygiëne bij je personeel
-
Vissersstoofpotje met prei en coquilles
Serveer dit gerecht tijdens de feestdagen en vervang de scampi door kreeft voor een feestelijke uitstraling.
-
Kippenstoofpot
-
Stoofpotje van varkensnek met sjalot
De wijnbouw in de Moeselvalei, in Groot Hertogdom Luxemburg, gaat terug tot in de Oudheid, toen de Kelten er de eerste wijngaar...
-
Parelhoen met witloof
Volgens de legende werd witloof ontdekt omstreeks 1830 in het dal van de Josaphatbeek, in Schaarbeek. Daarom bestaat er dus een...
-
Blinde vinken met witlof en bruin bier
Deze klassieker op nieuwe wijze is een topper in uw vitrine en valt in de smaak bij jong en oud.
-
Varkenswang "Brasvar" met bloemkool, pickels en krokant varkensvel
-
Kalkoen met dragon en mosterd
-
Sudderpotje van kip en aardappelpartjes
-
Potje van kalfsnek, pensen en blond bier
-
Varkenswangen met zoete aardappel en pompoen
-
Gevogeltestoofpotje met fazant
U kunt dit gerecht aanpassen aan het seizoen, bijvoorbeeld door de fazant te vervangen door parelhoen. Voor een goedkopere en e...
-
Pickles kippenpotje
-
Stoofpotje van kippenbillen, Ardeense gerookte ham en bruin bier
Ardeense ham is afkomstig uit de provincie Luxemburg. En het is een van de parels uit de Belgische gastronomie. Het roken gebeu...
-
Stoofpotje van konijn met kriekbier
-
Gevogeltestoofpotje met fazant
U kunt dit gerecht aanpassen aan het seizoen, bijvoorbeeld door de fazant te vervangen door parelhoen. Voor een goedkopere en e...