Menu

Tijdens de verplichte sluiting van horecazaken als gevolg van het Coronavirus, kun je klanten blijven bedienen met afhaal- en/of thuislevering. Er verschijnen steeds meer platformen waarop je klanten kan laten weten dat je aan take-away of thuislevering doet. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende platformen die je kunt gebruiken naargelang jouw behoeften.
 

1. Ik wil werken met een leveringssysteem waarbij ik alles beheer

2. Ik wil laten weten dat ik aan thuislevering en take-away doe op een platform/website waarop ook andere horecazaken zijn terug te vinden

3. Ik wil werken met een platform dat mijn gerechten op hun website/app verkoopt

4 tips om je in te schrijven op een leveringsplatform

4 tips om je in te schrijven op een leveringsplatform

Tips om je inschrijving op een leveringsplatform voor te bereiden vind je hier. 

Lees de tips

Kies voor rendabele groei van je aanbod in takeaway door een samenwerking met Two4One takeaway. Met het transparante concept van Two4One takeaway geef je een klein geschenkje aan je klant. In ruil krijg je de ondersteuning van de professionele marketingmachine van Two4One en bereik je plots een veel breder cliënteel.

Transparant en eenvoudig. Dat is Two4One takeaway. Je biedt de klanten een gratis dessert, een flesje wijn of een kleine korting bij hun bestelling. Je bepaalt volledig zelf welke deal je aanbiedt en wanneer. Op die manier kan jij focussen op je grootste kwaliteit: lekkere gerechten aanbieden. Two4one maakt dat veel meer mensen uw lekkere aanbod ontdekken. Zowel via social media, via de website als via e-mailmarketing naar een potentieel van 300.000 mensen.

TWo4One kent geen kleine contractlettertjes en plukt geen marge op de omzet. Tijdens de lockdown is deelnemen zelfs gratis! Meer info op https://www.two4one.be/contact/takeaway