Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

100% pure smaak en langer te bewaren door vacuümgaren. Door het garen op lagere temperaturen (< 100 °C) in een gesloten verpakking, treedt er minder vetafzetting op. Hierdoor is er minder verlies en een betere kwaliteit. Door het garen in gesloten verpakking blijven smaken, vitaminen en mineralen beter in het product behouden en wordt het bovendien beter houdbaar doordat het luchtdicht is verpakt.

3 essentiële tips van onze experts:

Tip 1

Tip 1

Koel het vacuümgegaarde product snel terug af in een ijsbad of snelkoeler, dit om de groei van bacteriën te vermijden en langere houdbaarheid te garanderen. Koel nooit terug in een koelcel, dit duurt te lang om terug te koelen.

 

Tip 2

Tip 2

Plaats geen vacuümzakken op elkaar. Zorg dat het water of de stoom rond de vacuümzakken kan, zodat de warmte zich gelijkmatig verspreid. Zo vermijd je ongelijke garing.

 

Tip 3

Tip 3

Vul de vacuümzakken niet te veel, max. 3cm dik. Zo vermijd je ongelijke garing.

 

Brochure vacuüm garen

Brochure vacuüm garen

Wil je nu vlees, vis, groenten, aardappelen of rijst vacuümgaren? Ontdek alle voordelen van vacuümgaren en ga aan de slag met onderstaande stap-voor-stap brochure.

Download hier
Chef Steven

Hulp nodig? Vacuümgaren is niet eenvoudig, maar heeft enorm veel voordelen.

Onze chef Steven, expert vacuümgaren, geeft graag een antwoord op al je vragen! 

Contacteer Steven