Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

We eten minder koolhydraten én lunchen steeds meer onderweg. Wat is er dan logischer dan een soep to go? Goed gevuld, hartig en met verse groente is een soep het perfecte lunchmoment en opkikker ineen dat ook nog past in de trends van gezondheid en duurzaamheid. Daarnaast maak je met Knorr een smaakvolle soep in een handomdraai. De soepen zijn perfect warm te houden op de toog in een hotpot. Voeg à la minute geroosterde wintergroenten en knapperige noten of croutons toe en je hebt in no time een verwarmende soep in de gure winter maanden voor de snelle gast.

Bouillon als koffie

De next step in de soeprevival zijn de bouillons. Een lekkere bouillon is veel meer dan alleen basis voor soepen en sauzen. Het is een drank op zich. In New York en andere wereldsteden zijn al ketens die zich richten op een kop hete bouillon to go die de afhaalkoffie vervangt. Hartig, verkwikkend en het is weinig moeite een eigen draai te geven aan de basis. Met wat eigen toppings, kruiden en specerijen kan iedereen komen tot een eigen signatuurbouillon. Door te variëren met bouillons op basis van Japanse miso, kip, rundvlees of groenten is het mogelijk iedere dieetwens een hartig, verwarmend en vullend moment te bieden.

Ontdek onderstaande hete bouillonconcepten:

Brodo - New York

Bouillon Brothers - Amsterdam