Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Asian en American. Twee trends die je veel ziet op festivals, geserveerd als streetfood. Dit zijn de populairste Amerikaanse en Aziatische soep.

American pumpkin soup

Niet alleen met Halloween, maar overal en altijd graag gegeten. Ook een mooie No Waste soep omdat je alles van de pompoen kunt gebruiken. Bijvoorbeeld met geroosterde pompoenpitten en een krokantje van de schil. Afmaken met een paar druppels groene kruidenolie.

Tip van Stenn: “Laat de gasten zelf een topping naar smaak toevoegen. Geroosterde pitten, lente-ui, chili of gepofte maïs.”

Aziatische Tom Ka Kai

Dé Aziatische soep der soepen, met kokosmelk, citroengras en kip (of eend). Ook in de streetfood scene en op festivals een populair gerecht omdat het gelijk een maaltijd is. Zorgt voor een bodem bij al het bier.

Populairste soep in Amerika is Aziatisch

De nummer 1 favoriete soep in Amerika is Chicken noodle soup.  Need we say more?

In dit recept van Aziatische kippensoep zijn de verse ingrediënten ook prima op het laatst toe te voegen. Dus geen dure waste als er wat overblijft bij een grote hoeveelheid.

Streetfood-tip van Stenn

Streetfood-tip van Stenn

“Tom Ka Kai soep leent zich uitstekend om een grote hoeveelheid basissoep vooraf te maken en dan pas bij het uitserveren de verse ingrediënten toe te voegen. Hierdoor heb je minder kosten als er een hoeveelheid soep overblijft.”