Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Een mooi omschreven dagschotel spreekt tot de verbeelding van klanten. Het houdt een belofte aan kwaliteit en variëteit in die hem zal leiden in zijn keuze. Als chef scoor je dubbel door een stoofpotje als dagschotel op de kaart te zetten. De voordelen op een rij:

Tijdswinnaar

Stoofpotjes versterken het profijt van een dagschotel. Je bespaart tijd omdat je dit type gerechten gedeeltelijk op voorhand kan bereiden en zelfs kunt vacuüm trekken of invriezen om later in de maand nog eens in zijn geheel of als basis te gebruiken. Bovendien haal je met een betere planning, minder voorbereidend werk en minder afwas een hogere winstmarge.


Menubooster

Suddergerechten geven een boost aan je dagschotelmenu. Ze tonen je creativiteit om dagelijks met iets nieuws te komen. Vers, gevarieerd of mee met de laatste trends, denk maar aan Donderdag Veggiedag. Door de gerechten af te stemmen op de seizoenen en gretig gebruik te maken van seizoenproducten, druk je tevens de kosten en vergroot je je marge.

 

Imagoversterker

Met signatuur-stoofpotjes laat je zien dat je zelf niet vies bent van gemoedelijke kost. En als een echte vakman toon je dat je kunt koken met smaak én met ballen. Expertise is hier te koop. En dat toon je graag elke dag op een andere manier. Door te spelen met de naam van een gerecht vertel je de klant heel wat. Een ‘Vol-au-vent 2.0’ houdt in dat de saus een boost kreeg met bijvoorbeeld extra hartige kippenfond. Of kip is een nobele haan bereid als ‘Coque au vin de Bordeaux A.O.C.’. Je maakt van je suddergerecht een potentieel gespreksonderwerp. Door klassiekers een twist te geven of een detail van de bereiding of de garnituur te vermelden, maak je je stoofpot sexyer en aantrekkelijker zonder veel extra moeite in de keuken.

Reclamemaker

Toon je klanten dat je bezig bent en informeer hen via e-mail over welke stoofschotels op het fornuis staan te pruttelen. Plaats fraaie beelden van je dagschotels op Facebook en Instagram, uiteraard voorzien van een goedgekozen prikkelende tekst. Zo laat je zien hoe lekker, aantrekkelijk en verzorgd jouw dagschotels ogen.