Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Festivals en markthallen

Genieten van streetfood kan tegenwoordig op steeds meer plekken in België. Zo duiken de foodtrucks steeds vaker op in grote steden tijdens food festivals, zoals het Brussels Food Truck Festival of Barrio Cantina, dat van stad naar stad trekt.

Maar foodies kunnen sinds kort ook het hele jaar door hun culinair hartje ophalen in unieke overdekte markthallen, zoals je ze ook in Londen en Kopenhagen vindt. Antwerpen en Gent geven alvast het goede voorbeeld:

Mercado - Antwerpen

Mercado - Antwerpen

Gelegen in het oude postkantoor op de Groenplaats biedt Mercado een overvloed aan nieuwe en spannende food concepten. Van overdadig vlees bij Karnivoor tot heerlijke vegetarische falafels bij Yalla Yalla - er is voor ieder wat wils! Afsluiten kan je met een unieke Bubble Waffle of een koffietje bij Penny Black.

Holy Food Market - Gent

Holy Food Market - Gent

Ook Gent pakt begin 2017 uit met zijn eigen 'food hall' - Holy Food Market. Met zijn unieke decor (een oude kerk!) belooft Holy Food een culinaire hemel te worden die niet onder hoeft te doen voor zijn rivalen in Barcelona en New York.