Menu

Ontdek nu exclusief het nieuwe Lipton Exclusive Selection gamma, speciaal voor professionals. We staken de verpakking in een nieuw jasje en voegden twee nieuwe variëteiten toe aan het assortiment. Voor een premium uitstraling kozen we voor een aantrekkelijke én informatieve verpakking.
 

Nieuwe smaken

Lipton lanceert vanaf september ook twee nieuwe producten om gelijke tred te houden met de marktontwikkelingen.  Bovendien bevat het assortiment nu 2 nieuwe variëteiten: Camomile-Linden en Moroccan Mint. Met de introductie van deze twee variëteiten komen we tegemoet aan een groeiende vraag naar infusies na een maaltijd of aan het eind van de dag.

Duurzame materialen

Deze herlancering gaat gepaard met verbeteringen op vlak van duurzaamheid. Naast de theedozen die al recyclebaar waren, zijn de enveloppen nu ook recyclebaar. Onze thee is afkomstig van Rain Forest Alliance gecertificeerde gewassen, die methoden gebruiken om de gezondheid van de boeren, hun levensstandaard, hun land en hun omgeving te beschermen. En dit ook voor toekomstige generaties.  "We know that doing 'good' tastes good."

 

Proef zelf het verschil

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu