Menu

Lipton Professioneel heet vanaf nu Lipton Feel Good Selection! Naast een andere naam heeft ook de verpakking een nieuwe, frissere uitstraling gekregen. Bovendien zijn er maar liefst zes nieuwe smaken (Chai, Vanille, Groene thee met Rood Fruit, Pepermunt, Framboos en Sinaasappel & Kaneel) aan het assortiment toegevoegd. Lipton Feel Good Selection zorgt voor de juiste thee, op elk moment van de dag!
 

Door het toevoegen van nieuwe smaken, bestaat de Lipton Feel Good Selection lijn nu uit 25 verschillende melanges. Zo zijn er niet alleen zwarte en groene thee variaties, maar is er ook een uitgebreide selectie aan fruit- en kruideninfusies.

Elke melange in de Lipton Feel Good Selection lijn is gemaakt met als doel zoveel mogelijk van de natuurlijke smaak te behouden. De verse theebladeren worden daarom met veel zorg geselecteerd en geperst. Elke smaak heeft een herkenbare eigen kleur en is gekoppeld aan verschillende gemoedstoestanden gedurende de dag: “relax”, “balance”, “energise” en “refresh”. Hoe jij je ook voelt of waar je aan toe bent: Lipton heeft altijd een passende thee. Alle melanges in de lijn zijn 100% duurzaam geteeld en Rainforest Alliance gecertificeerd.

In de ochtend is ons cortisol level, het hormoon dat stress veroorzaakt, vaak op zijn hoogtepunt. Gun jezelf op deze momenten wat ontspanning met Lipton’s kruidige melanges zoals KamillePepermunt en Rozebottel. Doordat deze melanges weinig cafeïne bevatten, zijn ze ook perfect voor een rustig moment in de namiddag als vervanging voor koffie of zwarte thee.

De groene thee melanges, zoals de Groene thee met Citrus, helpen je een drukke dag weer in balans te brengen. Groene thee bestaat uit een combinatie van caffeine en L-Theanine, welke ervoor zorgen dat je alerter, gemotiveerder en betere cognitieve prestaties kunt leveren. Dit komt langzaam op gang, maar houdt daardoor ook langer aan.

Iedereen heeft wel eens gedurende de dag meer energie nodig. Geef jezelf een energie boost met een van de zwarte thee variaties, zoals de Earl Grey of Yellow Label. Deze bevatten een hogere dosis cafeïne en geven je daardoor net dat beetje extra energie wanneer je het nodig hebt.

Wanneer je het gevoel hebt even op de “re-start” knop te willen drukken, neem dan een momentje voor jezelf ter verfrissing. Kies voor een verzachtende, verfrissende thee als Bosvruchten of Linde

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu