Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Uitdroging van je bewoners is een van je belangrijkste zorgen tijdens de zomer. Je bewoners drinken vaak niet genoeg water. Ontdek hieronder onze 5 tips om jouw bewoners de hele dag door gehydrateerd te houden.

Er is niets beter dan je bewoners koude thee aan te bieden! Thee is verfrissend én voegt pit en smaak toe aan water - een aantrekkelijk alternatief voor water dus!

Met Lipton Cold Infuse is het maken van koude thee kinderspel geworden! Je hoeft het zakje slechts in koud water te plaatsen en het even te laten trekken. Vergt weinig moeite en is dus erg handig voor je personeel. 

Hoe serveer ik koude thee met Lipton Cold Infuse? 

  1. Voor 500 ml water gebruik je één pakje Lipton Cold Infuse. Tip: Gebruik kannen van 5 liter om de hele dag door koude thee aan te bieden. Gebruik in dit geval 10 theezakjes. 
  2. Laat de theezakjes minimaal 15 minuten trekken in koud water. Als je wilt, kun je de theezakjes zelfs de hele dag laten staan.
  3. Voeg fruit (citroenen, sinaasappels, pompelmoes, etc.) of kruiden (munt, gember, etc.) toe om smaak en vitaminen toe te voegen aan je gearomatiseerd water. Hieronder vind je enkele receptideeën! 
  4. Voeg indien nodig ijsblokjes toe.
  5. Serveer de koude thee aan je bewoners en houd ze de hele zomer gehydrateerd. Succes gegarandeerd!
Hoe help je senioren gehydrateerd te blijven?

Hoe help je senioren gehydrateerd te blijven?

Ontdek de tips en tricks om je bewoners deze zomer gehydrateerd te houden!

Ontdek ze hier
Recepten van koude thee

Recepten van koude thee

Ontdek receptideeën voor koude thee met Lipton Cold Infuse.

Download de recepten