Menu

Een nuttige herinnering van de kracht van kiezen.

Door theepauzes gedurende de dag in te lassen, bouw je een aantal ontspannen momenten in de werkdag van je collega's in. Moedig je collega's aan om tijdens de pauze over iets anders dan het werk te praten. Geef het goede voorbeeld en toon begrip voor de nood aan een goede balans tussen werk en privé. Door de kracht van positieve keuzes te laten zien, stimuleer je trouwens ook gesprekken op de werkvloer.

What's your cup of tea?

Brouw wat spanning op je werkplek door ons assortiment energieke en heerlijke thee te kiezen. Start jouw dag met een sterke zwarte thee en na de lunch kun je relaxen met een gezonde groene thee. Of ga experimenteren met infusies. 

 

Groene thee

Groene thee

Groene thee is een lichte thee die door zijn anti-oxidanten veel voordelen bied voor de gezondheid. Groene thee heeft een verfrissende smaak en is daarom goed om de smaak te neutraliseren en om de spijsvertering te bevorderen.

Ontdek onze groene thee varianten.

Infusies

Infusies

Hoewel infusies vaak als thee worden beschouwd zijn ze eigenlijk niet gemaakt van thee blaadjes. Ze zijn gemaakt van verschillende typen kruiden, fruit en bloemen waardoor ze een complexe smaak kunnen hebben.

Ontdek onze infusies

Zwarte thee

Zwarte thee

Zwarte thee is gemaakt van volledig geoxideerde thee blaadjes. Na het oxidatie proces worden de blaadjes gedroogd om te voorkomen dat de eigenschappen nog verder veranderen. Dit resulteert in een sterke thee met een vol smaak profiel.

Ontdek onze zwarte  thee varianten 

Ontdek de favoriete thee op het werk, Lipton Professioneel Green Tea Mint. Het is niet alleen een goede herpak-mij-weer drankje na de lunch, maar het verfrist ook je adem door de mint smaak.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu