Menu

01:27

 

 

Uitzonderlijke thee, expertise en passie

Dat zijn de ingrediënten die de theemeesters van Pure Leaf® gebruiken bij het creëren van onze thee gebruiken. Wij selecteren elk bestanddeel zorgvuldig om elke aromatische variatie haar eigen uitgesproken karakter en zachte smaak te geven.

Het belang van de origine 

Origine: India, Kenia, Indonesië, Sri Lanka


Net zoals wijn heeft thee verschillende karakteristieke smaken, afhankelijk van de plaats en de manier van telen. Bijvoorbeeld, enkele van ’s werelds beste wijnen komen uit de Franse streek van Bordeaux. De thee van Pure Leaf is afkomstig van theevelden van topkwaliteit en geplukt op het hoogtepunt van hun versheid. De origine van elke thee is op haar unieke manier gelinkt aan een uitgesproken smaak. We werken samen met boeren die ethisch verantwoorde thee van de hoogste kwaliteit kunnen leveren om onze authentieke en compromisloze thee-ervaring te verzekeren, van de eerste tot de laatste slok.

Waarom duurzaam geteelde thee belangrijk is

Bij Pure Leaf® geloven we dat de lekkerste thee echte thee is, op een duurzame manier geteeld en op de juiste manier gezet. Wij werken samen met Rainforest Alliance, een non-profitorganisatie die ons thee levert van plantages die op een duurzame manier werken.

Rainforest Alliance werkt met telers die vooruit denken, die de natuurlijke bronnen willen beschermen en die op de lange termijn waken over de economische gezondheid van gewassen en gemeenschappen. Als een plantage het keurmerk van Rainforest Alliance wil krijgen, moet ze voldoen aan strenge normen die opgesteld zijn om goede landbouwpraktijken te garanderen, ecosystemen te beschermen, het welzijn van de lokale gemeenschappen te bewaken en de productiviteit te bevorderen.

Wij zijn er trots op dat deze thee afkomstig is van plantages met het keurmerk van Rainforest Alliance, die net als wij achter duurzame landbouw, milieubescherming, sociale rechtvaardigheid en economische leefbaarheid staan.

 

 

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu