Salades
Salades: gezond, lekker én on trend
De nieuwe generatie consumenten vraagt immers naar betaalbare en vernieuwende culinaire belevingen. Naar méér groenten én smakelijke proteïnes. Met een aantrekkelijke én vullende maaltijdsalade serveer je hierop het perfecte antwoord.
In deze editie van Trends on Plate gaan we aan de slag met dé 5 saladetrends van 2018. Ontdek onze receptsuggesties, voeg er een persoonlijke toets aan toe met onze tips en kom de lente en zomer door met lekkere salades op je suggestiekaart.
Recepten
-
Salade van warme rode en witte quinoa, kip en asperge met confetti van artisjok en granaatappel met Zesty Vinaigrette -
Vijgen met bittere sla en Parmezaanse kaas -
Bietjes met geitenkaas en geroosterde noten -
Groene papaya salade met groene boontjes en citroen -
Paksoi, groene sla en gerookte zalm met romige avocado dressing -
Radicchio, peer, blauwe aderkaas en amandelen met Hellmann’s Cider Sherry Vinegar Vinaigrette -
Gierst, halfgedroogde tomaten, geslonken boerenkool en cannellinibonen -
Aardappel bonen salade -
Zomerse salade van watermeloen en veldsla -
Soba noedelsalade met zalm en sesam soja vinaigrette -
Couscoussalade -
Warm spek, gerookte rode ui en babyspinazie salade met ahornsiroop en geroosterde amandel-dressing -
Jonge groenten met Iberico ham en mosterd-hollandaise -
Griet met bietjes en zoete aardappel -
Salade met lamsfilet, abrikozen, olijven en artisjok -
Watermeloen salade met ricotta, frambozen en een een kruidige slagroomdressing -
Salade van zwartoogbonen, geroostede pita, rode ui en Oost-afrikaanse dressing -
Salade van gerookte kip, feta en guacamole met dressing van sinaasappel en chiazaadjes -
Salade van warme rode en witte quinoa, kip en asperge met confetti van artisjok en granaatappel met Zesty Vinaigrette
Word lid van UFS!
- Receptinspiratie en praktische tips van onze UFS Chefs
- Ontvang gratis samples van onze nieuwste producten
- Spaar via jouw aankopen op de webshop voor gratis cadeaus
Heb je al een account?
Log hier in