Menu
Punten

Meervoudige koolhydraten zijn fantastische bestanddelen om je salade meer ‘body’ te geven. Met de juiste combinatie van producten op basis van meervoudige koolhydraten en een geïnspireerde dressing zet je een maaltijdsalade op de kaart die beantwoordt aan de noden van een nieuwe markt.

De jongere generaties consumenten en bewuste foodies zijn immers vragende partij voor salades die vullen én lekker zijn.

Hoe doe je dat? Ga creatief aan de slag met producten op basis van meervoudige koolhydraten. Makkelijk én voordelig. Salades met meervoudige koolhydraten vormen bovendien het ideale canvas voor een heerlijke dressing: fris en kruidig met citrussmaken of zoet met hints van honing en rozemarijn.

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Lekker vullend

Top trending producten

Butternut

Butternut

De butternut of flespompoen is een goeie bron kalium en vitamine A. Geroosterde butternut is een fantastische basis voor hartige, vullende salades en smaakt lekker bij kip, varken, lam en rund. Ook heerlijk met geroosterde wortelgroenten, spinazie en groene sla. Als je de schil eraan laat, behoudt de butternut bovendien zijn voedingswaarden.

Gierst

Gierst

De kleine, kraalachtige korrels hebben een lichte, milde smaak. Dit Afrikaanse stapelvoedsel is een bron van eiwitten, is glutenvrij en neemt veel vocht op. Gierst combineert goed met basilicum, rode pepertjes, spinazie, koriander, dragon en andere verse kruiden, bonen, kokosnoot, eieren, sojasaus, bessen, paddenstoelen, noten en een hele reeks verse groenten.

Boekweit

Boekweit

Dit zetmeelhoudend graan* is arm aan verzadigde vetten en zout. Boekweit combineert perfect met asperges, champignons, walnoot, pijnboompitten, look, gember, zonnebloemzaadjes en de meeste groenten.

* Weetje: boekweit behoort eigenlijk niet tot de graanfamilie maar is verwant aan rabarber en zuring.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu