Sharing
Sharing à la Wout Bru
Tevreden gasten zijn het mooiste compliment voor elke chef. Toch kan je de beleving van jouw gasten nog meer stimuleren wanneer ze jouw gerechten ook letterlijk kunnen delen met hun vrienden en familie. Zo krijgen ze immers meer smaken, combinaties en variatie voorgeschoteld.
Welke meerwaarde jij precies uit foodsharing kunt halen, vertelt topchef Wout Bru aan de hand van zijn Bru’sserie in Durbuy. Na zijn verhaal warmen we op met praktische tips zodat je voldoende inspiratie krijgt om straks zelf aan de slag te gaan. Zo beginnen we aan de foodsharing met dips, vertellen we je ook hoe je kleine gerechten als sharing dish kunt aanbieden en wrappen we tot slot met enkele zomerse hoofdgerechten.
Recepten
-
Lasagna di tomatino -
Tomaten erwten salsa -
Tomaten chimichurri dip -
Syrische muhammara met tomaat, paprika en walnoten -
Hummus met een pittige tomatentwist -
Provençaalse dip met aubergine en tomaat -
Exotische mangosalsa met gember -
Mayonaise gefruite ui en curry -
Pikante knoflookmayo -
Kruidige peper-limoendip -
Albondigas met een Belgische twist -
Tomatenbreekbrood met gerookte ham -
Patatas Bravas met tomatensaus -
In tomaat gemarineerde souvlaki’s met frisse tzatziki -
Scampi saganaki in een kruidig tomatensausje -
Calamares in een frisse tomatenvinaigrette -
Tex-Mex gehakt met tomaten-bonensalsa -
Zuiderse zalm in een tomatenbadje -
Midden-Oosterse aubergine en tomaat -
Kip Tropical met carpaccio van ananas en een pittige tomatensaus
Word lid van UFS!
- Receptinspiratie en praktische tips van onze UFS Chefs
- Ontvang gratis samples van onze nieuwste producten
- Spaar via jouw aankopen op de webshop voor gratis cadeaus
Heb je al een account?
Log hier in