Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Voordat ze een periode van soberheid inzetten, wil je je bewoners eerst nog even laten genieten van een rijkelijk feestdiner. Deze kleurige gerechten zijn even heerlijk als ze eruit zien en steken nostalgische smaken in een nieuw jasje. 

Voorgerecht

Speelse spinaziesoep met makreel-roomkaas

Ontdek het recept

Promotie

* enkel geldig in februari 2019

Hoofdgerecht

Varkensmedaillon om mee te vieren

Ontdek het recept

Meester in textuur

Ben je op zoek om ook een fingerfood variant op je menu te zetten voor carnaval ? Ontdek hier hoe je het component makreel klaarmaakt.  

Ontdek het recept 

Dessert

De panna cotta van Prins Carnaval

Ontdek het recept

Fingerfood & Softmeal

Op zoek naar recepten voor componenten ? Ontvang GRATIS ons receptenboek.

Download hier