Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Kennen je bewoners je dessertkaart ondertussen vanbuiten, en heb je zin om iets nieuws te proberen? Dan is het tijd voor wat meer variatie. Laat je inspireren door deze tips & tricks voor verrassende nagerechten

Lekker retro

Lekker retro

Speculoos, peperkoek, rijstpap … de desserts van vroeger zijn niet alleen hip, ze hebben ook een grote emotionele waarde voor je bewoners. Strooi dus zeker eens wat speculooskruimels over je chocomousse, of maak een volledig nagerecht met nostalgische smaken.

Kleur op je bord

Kleur op je bord

Het oog wil ook wat. Net daarom zijn desserts met een mooie kleur heel wat populairder bij bewoners. Een scheutje siroop, wat gedroogde vruchten of zelfs verse munt. Meer heb je niet nodig voor een gerecht dat er even goed uitziet als het smaakt.

Klassiekers met een twist

Klassiekers met een twist

Wil je wat vernieuwing brengen zonder je bewoners hun favoriete klassiekers te ontzeggen? Geef er dan een verrassende twist aan. 

Decoreer je desserts

Decoreer je desserts

Zilver en goud maken van elk nagerecht een feest. Strooi wat eetbare glitter over een crème brulée, of leg een blaadje goud op een chocoladefondant voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen of jubileums.

Met de seizoenen mee

Met de seizoenen mee

Fruit dat ‘in seizoen’ is, smaakt het allerbest. Dat hebben je bewoners al van jongs af meegekregen. Ga dus voor kersen en perziken in de zomer, citrusvruchten in de herfst, peren in de winter en rabarber in de lente.