De top 3 favoriete desserts van de bewoners | Unilever Food Solutions
Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Veel senioren zijn echte zoetekauwen, die elke dag weer uitkijken naar het dessertmoment. Dus wil je als chef van elk nagerecht een feest maken. We hebben het nagevraagd, en met deze recepten maak je ze zeker blij.

Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen favoriet, maar uit rondvraag kwamen drie ontegensprekelijke winnaars naar voren. Voorzie dus maar een extra portie als je deze gerechten maakt, want je bewoners zullen er dol op zijn.

1. Chocomousse

1. Chocomousse

De onbetwiste nummer 1 is natuurlijk de chocomousse. Een rijke klassieker, en een echt verwendessert voor je bewoners. Laat hen dus op regelmatige basis genieten van de zachte textuur en de vertrouwde smaak.

2. Appeltaart

2. Appeltaart

Niets zo nostalgisch als een appeltaart op grootmoeders wijze. Je bewoners zijn er groot mee geworden, en zo’n stukje taart smaakt nu nog minstens even goed als toen.

3. Bavarois

3. Bavarois

Op zondag naar de bakker? Dan brachten je bewoners vroeger steevast een bavarois mee. Wil je die smaak van toen makkelijk op het menu zetten? Dat kan met onze bavaroismousse. Een echte win-winoplossing.

Ontdek hier ons bavaroisrecept