Verrines zijn in | Unilever Food Solutions
Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

Verrines zijn terug van nooit weggeweest. Deze glaasjes bomvol smaak zijn niet alleen feestelijk, maar ook makkelijk te bewaren en te serveren. Hoog tijd om ze op het menu te zetten!

 

Verrines vind je in alle vormen en maten. Maar wat past er nu het best bij de bereiding die je bedacht hebt? Wij zetten het even voor je op een rijtje.

 

Transparant & elegant

Transparant & elegant

De klassieke transparante glaasjes in glas of plastic laten de kleuren van je ingrediënten schitteren. Perfect voor veelkleurige desserts.

Verrassingsverrine

Verrassingsverrine

Een ondoorzichtige verrine geeft je de kans om een verrassend element te gebruiken, zoals een knapperig laagje onderaan je speculoosmousse. Je bewoners kunnen dan nog zelf kiezen of ze het één na het ander eten, of alles mengen.

Kleur bekennen

Kleur bekennen

Gekleurde glaasjes geven nog meer zin om je dessert te proeven. Serveer lichtgekleurde bereidingen, zoals witte-chocolademousse of rijstpap, in een verrine met een felle tint, en zelfs de moeilijkste eters zullen er van smullen.

Grootmoeders glaasje

Grootmoeders glaasje

Nostalgie gegarandeerd met een verrine die eruitziet als een kleine weckpot of een miniatuur-pan. Laat je bewoners herinneringen ophalen door ze zo’n bijzonder potje voor te schotelen.