Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

In een instellingskeuken is tijd vinden om de borden te dresseren niet altijd evident. Maar als chef streef je er toch naar je gerechten aantrekkelijk voor te stellen. En dat kan al van bij de bereiding

Gekonfijte lamsschouder met groene boontjes

Gekonfijte lamsschouder met groene boontjes

Gaar het vlees in een netje. Zo krijg je een mooie structuur en valt de schouder niet uit elkaar. En met deze eenvoudige dressagetechnieken ziet het bordje met lam er op zijn paasbest uit:

  • leg de boontjes onder het vlees
  • dresseer de aardappeltjes achteraan

Ontdek het recept

Crème Brulée met Limoncello, chocolademousse

Crème Brulée met Limoncello, chocolademousse

Dit paasdessert heeft een extra smaak punch door het gebruik van limoncello. De combinatie met chocolade zorgt voor een zure versus zoete smaaktwist.

Ontdek het recept

Ontdek de fingerfood variant