Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

  • vetstof 25.0 ml
  • Hellmann's Real mayonaise 5L 250.0 g
  • Pickles 100.0 g
  • Hellmann's Tomato Ketchup squeeze 430 ml 50.0 g
  • satékruiden 10.0 g
  • zoetzure augurk, in sneetjes 300.0 g
  • veldsla 100.0 g
  • gezouten chips 100.0 g
  • Spanish Style briochehamburger bun Pastridor 10.0 st
  • The Vegetarian Butcher NoBeef Burger 2.4 kg 10.0 st

met The Vegetarian Butcher ™ NOBeef Burger

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Verhit de plantaardige vetstof in een pan en bak de The Vegetarian Butcher™ NoBeef Burger tot hij gaar is
    • Grill het broodje.
    • Doe de Hellmann’s Real Mayonaise, de pickles, de Hellmann’s Tomato Ketchup en de satékruiden in een blender en mix tot een fijne saus.
    • Verdeel op beide zijden van het broodje wat van de bekomen saus.
    • Plaats de burger op 1 helft.
    • Verdeel hierover de sneetjes zoetzure augurk, gevolgd door de veldsla en de chips.
    • Plaats de andere helft van het broodje er bovenop en serveer.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu