Forestièresaus
Ingrediënten
Forestièresaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding:




Ingrediënt naam
Bereiding:
-
Xeresazijn 20.0 ml
-
vetstof
-
water 1.5 l
-
Katenspek 100.0 g
-
sjalotten fijngesneden 100.0 g
-
Kastanje champignons 500.0 g
Bereiding
-
Bereiding:
- Verhit de vetstof en bak er de gerookte spekreepjes, de fijngesneden sjalot en de in 4 gesneden kastanjechampignons in aan.
- Voeg de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook en Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers toe en laat even meestoven.
- Voeg het water toe en breng aan de kook.
- Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Wildfond toe.
- Laat het geheel gedurende 10 minuten zachtjes koken.
- Breng op smaak met de Xeresazijn en de Knorr Primerba Champignon.