Menu

Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

D E S T R A T E G I E

 • witte asperges 20 st
 • fijne groene asperges 20 st
 • water 600 ml
 • eiwit
 • panko
 • mosterdsla 1 kg
 1. D E S T R A T E G I E

  Reinig de asperges en kook ze gaar in water (houd het kookwater apart). Snijd de aspergepunten af en houd deze apart. Snijd de rest van de asperges in kleine blokjes.

  Stoom de The Vegetarian Butcher™ NOChicken Chunks gedurende 15 min op 100°C. Snijd de The Vegetarian Butcher™ NOChicken Chunks in kleine blokjes. Verhit de Phase with Natural Butter Flavour en bak er de The Vegetarian Butcher™ NOChicken Chunks krokant in aan en koel deze snel terug. Neem 450 ml van het aspergewater en breng dit aan de kook met de Flora Professional Plant, de Knorr Primerba Fijne Kruiden en de Knorr BIO Bouillon Groenten.

  Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux toe en laat het geheel zachtjes koken tot de gewenste binding is bekomen, voeg de aspergeblokjes en de The Vegetarian Butcher™ NOChicken Chunks hieraan toe en stort deze in een geoliede plaat. Laat deze 1 nacht afgedekt opstijven.

  Vorm van de opgesteven massa kroketjes met behulp van een kleine ijsschepper. Haal deze eerst door het losgeklopt eiwit en daarna door de panko. Frituur de kroketjes tot goudbruin op 180°C.

  Meng de mosterdsla samen met de in 2 gesneden aspergepunten en de Hellmann’s Dressing Fijne

  Kruiden-Bieslook. Plaats het slaatje op een bord en dresseer er de kroketjes bij.

  Serveer eventueel wat extra Hellmann’s Dressing Fijne Kruiden-Bieslook als dip voor de kroketjes.