Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereidingswijze

  • melk 2.3 l
  • kaneelstok 1 st
  • sinaasappelsap 1.2 l

Saus

  • fondant chocolade 700 g
  • vloeibare honing 300 g
  • suiker 600 g
  • melk 0.5 l

Noten

  • suiker
  • water 300 ml
  • walnoten grof gehakt 400 g
  1. Bereidingswijze

    • Breng de melk met de kaneelstok aan de kook en laat 15 min. trekken.
    • Verwijder de kaneelstok en los van het vuur al roerend de Panna Cotta er in op.
    • Voeg de koude Solo en het sinaasappelsap toe en verdeel in potjes.
    • Laat opstijven in de koeling, haal uit de vormpjes.
  2. Saus

    • Breng de melk aan de kook en smelt er de chocolade in, voeg de honing toe en laat afkoelen.
  3. Noten

    • Maak een blonde karamel met de suiker en een beetje water, voeg de walnoten toe, meng goed onder en laat op een plaat afkoelen.
    • Dresseer de Panna Cotta op een bord, werk af met de chocolade-honingsaus en de gekarameliseerde walnoten.
+