Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+
  1. Bereidingswijze

    • Breng 2/3 de van de melk met de Solo aan de kook.
    • Los de Crème Brûlée/Crème Renversée met de 125 gr Textuur Gelatine op in de resterende koude melk.
    • Giet bij de kokende melk en de Solo, roer goed door en laat 3 min. zachtjes koken, voeg de speculooscrumble toe
    • Laat afkoelen, zonder volledig te laten opstijven, roer regelmatig goed om.
    • Klop de Solo Koken & Opkloppen half op en voeg de rest van de bereiding toe.
    • Doe de bavarois in individuele vormpjes en laat opstijven.
    • Breng de witte wijn met citroensap, suiker, steranijs en kaneelstok aan de kook, laat 30 min. trekken en passeer het geheel.
    • Werk de puree van peren op met het witte wijnmengsel en voeg de 125 gr Textuur Gelatine toe.
    • Haal de bavarois uit de vorm wanneer deze is opgesteven.
    • Giet de gelée van peren bovenop de bavarois en werk af met de granola.
+