Ik werk in…

Ga verder

De inhoud van de site wordt gewijzigd op basis van je type bedrijf 

+

Bereidingswijze

  1. Bereidingswijze

    Stoof de fijngehakte look en sjalotten in Phase.

    Voeg de lente-ui, wortels en stukjes jonge prei erbij.

    Doe er de mosselen bij en blus met witte wijn.

    Haal de mosselen eruit wanneer ze open zijn en leg ze opzij.

    Laat de wijn tot de helft inkoken.

    Voeg deSolo Professional Culinairtoe en breng aan de kook.

    Snijd de visfilets in gelijke delen en leg ze in de saus.

    Laat de vis gaar sudderen (zorg ervoor dat hij goed zacht is vanbinnen).

    Voeg de mosselen weer bij de saus en warm het geheel opnieuw op.

    Haal de vis, mosselen en groenten uit de saus en leg ze op een warm bord.

    Kook de saus in en breng op smaak met Knorr Geconcentreerde Bouillon Vis.

    Roer de saus.

    Lepel de saus op de vis en besprenkel de schotel met lente-uiolie.

    Garneer met platte peterselie.

+