Stroganoffsaus
Een pittige saus met ui, paprika en champignons, vernoemd naar de machtige Russische familie Stroganov. En daar hoort uiteraard vodka bij. Serveer de saus bij rundvlees.
.jpg)
Ingrediënten
Stroganoffsaus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze

Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
paprikareepjes uit de diepvries 150.0 g
-
uien, in schijven 150.0 g
-
zoetzure augurk, in sneetjes 50.0 g
-
Wodka 75.0 ml
Bereiding
-
Bereidingswijze
- Bak de paprikareepjes en uiringen aan tot ze gaar zijn en koel meteen af.
- Meng de Knorr Garde d’Or Provençaalse Saus met de paprikareepjes, uiringen, augurk in schijfjes en de vodka.